Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. J U L I A -

Cosy

Cosy
 
 
 


Oldies

Jag satte mig och fixade till ett par gamla bilder i photoshop. Den första bilden to jag då jag var 10-11 år med en gammal kompaktkamera så kvalitén är inte den bästa men bilden är fin i alla fall. :) Den andra bilden har inte ens jag tagit, det var nog mamma. Men det är i alla fall en bild på min lillebror.
 


Hello friday

Så skönt med helg alltså! Idag efter skolan har jag egentligen inte gjort så mycket. Har följt med och handlat lite och sedan har jag kollat igenom en massa gamla bilder. Imorgon ska vi nämligen bjuda över några vi känner och äta kräftor så det blir ju kul. Sedan så tänkte jag vara med några kompisar. Det blir nog en ganska bra helg. :)
 
Det här är en gode så gammal bild på mig. Haha, lite söt ändå..
 


Veckans läsareIdk

Jag och min kompis bestämde oss för att kliva upp riktigt tidigt och gå ut och fota. Redan klockan fem var vi uppe men det var verkligen värt det för det blev en massa fina bilder! Vad tycker ni om dem?
 


Jeans Company

Inne på JC köpte jag den här jeansjackan för någon månad sedan. Hade velat ha en jeansjacka ett tag så den var perfekt! Den börjar bli för kall att ha nu, hatar att det börjat bli så kallt ute. Får väl använda den mer nästa år. :)
 


And I'm back!

Nu, efter sommarlovet, ska jag helt klart skjuta igång bloggen igen. Jag har börjat med en fräsch uppdatering av designen. Nya bilder & saker. Jag är sedan superpeppad på att sätta igång med en massa inlägg!
 
Under sommarlovet har jag nog mest använt mobilen till att fota. Så här er ett litet kollage med en massa mobilbilder. Och under dem hittar ni två grymma låtar! Sååå bra, lyssna på dem!
 
 


Och sen var det slut

 
Mitt sommarlov har varit gode grymt. Har inte legat hemma så mycket utan jag har varit ute. Jag börjar om skolan den 21:a, det vill säga i övermorgon (!). Jag skulle int direkt säga att jag längtar..
Om vi ser det från den positiva sidan så får jag i alla fall träffa alla kompisar nästan varje dag nu då det känns ju riktigt bra! Och så kommer man ju igång med rutinerna igen (och bloggen, yay).
 


Beggin for thread

Den här låten är verkligen bra! För ett tag sedan köpte jag en högtalare så jag har verkligen lyssnat på musik 24/7 nu, haha. Vill ni ha mer musiktips?
 


Hej igen

Just nu är uppdatering gode usel. Jag har haft lite annat för mig och så är jag inte sådär superpeppad på att blogga. Jag lovar att snart skjuta igång bloggen, jag ska göra lite ändringar i designen då också!
 
Åh, gud vad jag älskar tröjan jag har på bilden under! Finns på Bikbok för 129:-.
 


Veckans läsareNew in

Nu tänkte jag visa lite mer jag köpt i Stockholm, från Hollister. Jag sökte efter ett par vanliga shorts då jag var i Stockholm och de på Hollister var verkligen perfekta! Kimonon var ju supermysig också, perfa att ha på stranden.
 


Man är vad man äter (hehe)

Gud vad goda de här nerds godisarna är! De finns nog inte på så många butiker i Sverige men de finns på Hemmakväll. De kostar 20:- där men det är lätt värt att testa i alla fall!