Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. J U L I A -

Nyårsafton

OMG! Det är bara ett par timmar kvar tills 2014! Jag har fixat mig och sånt. Snart ska vi äta mat också, Det har kommit lite folk till oss som också ska äta här osv.
 
Nu ska jag gå och äta lite god mat och sedan ska nog jag och småbröderna se någon film och äta godis.
 


Nyårsnaglar2014 + ny design

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket. Jag har suttit och fixat en ny design som kommer upp den 1:a januari. Jag är faktiskt nöjd över designen! Den tog lång tid att göra, jag har suttit och fixat den i minsta detalj.
 
2014 är så sjukt nära nu! Imorgon är det nyårsafton och jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha för kläder då. Jag måste duscha och städa klart mitt rum idag och sedan ska jag sätta mig och kolla vad jag kan ha för kläder. Jag vet redan hur jag ska måla naglarna och vad jag ska ha för smycken fast längre än så har jag inte kommit. Jag ska faktiskt ha ett par nyårslöften i år också, så de måste jag bestämma...
 
 


2013 lista

Vad kommer du ihåg av 2013? Sleepovers med kompisar, när vi åkte med husvagnen till Skara sommarland, Öland, Stockholm och Kolmården (mer saker också, såklart, men jag skriver de "viktigaste" sakerna).
 
Bästa köpet? Mobilen & kameran! Det är hela familjens kamera och jag betalade inte något för den fast det är bara jag som använder den egentligen... hehe.
 
Bästa som hänt? Jag började fotografera massa i år, blev medlem i TCB och fick bra betyg.
 
Värsta som hänt? Jag tror nog det var när min tamigelkott dog. Åh, jag var så sjukt nere då. Nu tycker jag ändå att det är bra att jag inte har något djur för nu kan jag lägga tid på annat.
 
Vilka personer har varit en stor del av året? Här måste jag nog säga vänner & familj! Familjen är ganska självklar. Kompisarna är så viktiga för mig! Vi har en massa kul tillsammans och hänger alltid ihop! Vi har sovt över en massa och varit med varandra. Jag och Hannah har t.ex. tagit bussen till luleå ett antal gånger. Jag och Linnea har sovit över en massa och gått på stan. Sedan har vi åkt och badat på PHB flera gånger!
 
Hannah & Linnea
 
Bästa filmen/tv-serien du sett? Det måste nog vara Pretty Little Liars, The Vampire Diaries och Gossip Girl. Sjukt bra tv-serier! Jag har börjat följa ca. 10 tv-serier i år, HAHA! 
 
Höll nu några av dina nyårslöften? Jo, fast inte riktigt alla...
 
Har du planer inför 2014? Stockholmsresa med Hannah, spara pengar och blogga mycket.
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare! Tror nog det var mitt gladaste år hittils. Det kan bero på att jag varit mycket med vänner och gjort saker jag tycker om.
 
Har du slösat eller sparat i år? Båda! Under vissa perioder har jag sparat och under andra slösat. I början av året hade jag faktiskt väldigt mycket pengar men sedan har jag slösat bort ganska mycket pengar och nu sparar jag. Jag är en sån som ibland köper mycket och ibland inget alls.
 
 
Är du nöjd över året? JA! Jag har såklart haft mina dåliga dagar så jag har varit sur, haft 0 inspo eller legat och sovit bort halva dagen (och så har jag haft många dagar det här året) men jag har haft en massa kul i år.
 
Vad vill du ändra till nästa år? Jag vill minska de dåliga dagarna, träna mer, vakna tidigt och göra det bästa av dagarna. Sedan vill jag spendera många dagar med mina kompisar för det är då jag har det allra bäst.
 
OMG! Imorgon är det nyårsafton! Gud vad året gott fort och nu menar jag det verkligen. Ni får gärna kopiera frågorna och svara på dem själv och sedan får ni gärna skriva en kommentar om ni gjort det. :)


Passionsfrukt

Idag åkte jag och in kompis till stan. Jag har någon slags konstig dragningskraft till stan för jag var där i förrgår och dagen innan i förrgår. Haha! Jag älskar i alla fall att gå på stan, fastän jag oftast inte köper nåt. Det är alltid kul att kolla på saker och sedan är det mysigt att sätta sig vid ett café.
 
På Body Shop har de massa rea nu. Denna body buttern kostar nu 185 95 kr! Den luktar så sjukt gott! Jag gillar verkligen produkterna från the body shop, de känns så naturliga på något sätt.
 


Victoria's secret body mists

Gud vad VS body mistar luktar gott! Jag har tre stycken; Pure Seduction, Aqua Kiss & Love Spell (+ en body lotion, Sheer Love). Alla luktar sjukt gott! Jag har lovat mig själv att jag inte ska köpa fler, jag kommer verkligen inte hinna använda upp alla och de kostar typ 120 kr/st. Om det skulle vara något bra erbjudande skulle jag köpa annars.
 
Kolla på godingarna här nere! På Parelle i Piteå har de typ alltid VS produkter så när jag är på stan går jag jämt och luktar på alla. Här är några favoriter jag sjukt gärna skulle vilja ha.
 


Hej igen!

Hej, hej och sorry för mitt 2-dagarsuppehåll från bloggen men nu kör vi igen! Fast det är klart man måste få vara ledig från bloggen nån dag (och leva livet) nu när det är JULLOV! Hittils är jag nöjd över lovet, jag har gjort saker under alla lovets dagar. Varit med kompisar, åkt till stan. Det värsta jag vet är att sitta hemma och göra ingenting under en hel dag. Just nu sitter jag här i sängen (och ja, klockan är snart 2... på natten). Min kompis sover över hos mig.
 
Jag ska sätta mig och smida lite bloggplaner. Jag ska visa vad jag köpt på stan senare, fastän jag inte köpt så mycket. Det jag ville säga med detta tråkiga inlägg var i alla fall att jag är tillbaka!
 


En sväng till stan

Hej! Nu ska jag bege mig till stan med mina kompisar. Jag ska försöka göra det bästa av jullovet! Vi får se om jag får med mig något hem, i så fall visar jag det senare.
 
Haha, gud vad slarvigt och tråkigt inlägg men har lite bråttom nu.
 


Gårdagen

Jag insåg just att jag inte har några bra bilder på outfiten jag hade på julafton. Men äh, jag hade tröjan ni ser här under och jeans. Inte så speciell julaftons-outfit direkt.
 
Igår åkte vi till Luleå en snabbis, hem fick vi med ett xbox 360 (för 890 spänn!) och en sådan där kapselmaskin man kan göra kaffe och varm choklad med. Sedan åkte vi till mormor och morfar och åt julmat. På julafton jobbade mormor så vi var inte där och åt julmat som vi brukar göra så vi gjorde det dagen efter då. När vi kom hem gick jag till min kompis, Linnea. Vi + Alva satt och såg film och sånt där, jag var inte hemma förrän vid kl. 12! Haha!
 
 


God jul!

GOD JUL PÅ ER ALLIHOPA! :D
Jag vaknade kring klockan 9. Jag gjorde mig klar och sedan har vi varit hos farmor och ätit lunch. Nu är jag hemma igen. Hittils har dagen varit bra! Vi ska snart äta julmat och sedan blir det paketöppning. Ikväll ska vi mysa med glögg, godis och film. Egentligen har jag godislöfte men godislöftet gills inte på julafton.
 
Här får ni en liten sneak peak på hur jag ser ut idag.
 
 


The Christmas Bag: Lucka 23

I dagens lucka ska vi ha med lite Jul DIYs.
Den här videon passar riktigt bra tycker jag. Om du nu plötsligt kommer på att du glömt köpa en julklapp till någon av dina nära och kära kan det vara bra med en sån här "last minute gift"-video.
 


Utmaning

Nu har jag blivit utmanad av Mickan! :D
 
1. Berätta 11 saker om dig själv
2. Svara på 11 frågor som de du har fått utmaningen av ställt
3. Man ska själv hitta på 11 frågor som den man utmanar ska svara på
4. Välj 11 bloggar som har under 200 läsare per dag
5. Berätta vem du har utmanat
6. Man får inte utmana den man fått utmaningen av
 
1. Jag hade en afrikansk tamigelkott förr. Han hette Vincent och var asgölli, fast han dog.
2. Jag tycker inte om Coca Cola. Fanta is tha shit.
3. Jag har tandställning (räls). Hoppas jag snart får ta bort den...
4. Jag har aldrig flyttat. Har alltid bott på samma ställe i Piteå.
5. Jag vill ha längre hår.
6. Jag borde städa mitt rum nu men jag sitter i stället och bloggar.
7. Jag gillar sommaren mer än vintern. Det är varmare och roligare helt enkelt, sommarlovet är långt.
8. Mitt rum är svart, vitt och rosa.
9. Jag är väldigt glömsk ibland (glömmer alltid saker hos kompisar och glömmer att göra vissa inlägg jag lovat).
10. Jag gillar matematik och jag gillar att skriva berättelser.
11. Jag hade förr ett element i mitt rum och det kunde bli SJUKT VARMT i mitt rum. När någon kom in sa de alltid "Det är ju som en bastu här inne!!". Jag har i alla fall tagit bort det nu. Haha, det var ju mitt fel att det blev så varmt i rummet då jag slog på elementet på högsta värmen men jag trivdes tydligen när det var så varmt...
 
1. Tre saker du gillar mest med dig själv? Hmm... bra självförtroende, bra i skolan och snäll.
2. Favoritfärg? Vinrött, sen gillar jag egentligen mest svart, vitt och rosa.
3. Vad är du bra på? Att skriva, rita, inte vet jag. Hehe.
4. Ungefär vilken tid går du upp vid när det inte är skola? Jag försöker gå upp ganska tidigt men oftast vid kl. 10.
5.  Något du ser fram emot som ska hända 2014? Jag och min kompis ska till Stockholm! Yay!
6. Går du på någon sport, isåfall vilken? Nä, jag går ingen sport.
7. Vad lyssnar du på för slags musik? All möjlig, det som spelar på radion mest.
8. Om du en dag fick göra exakt vad du ville och du hade hur mycket pengar som helst i en dag, vad skulle du göra? Åka på en resa till USA och shoppa, fota och ja, shoppa ihjäl mig. 
9. Vad gör du en vanlig dag när du kommer hem från skolan? Jag brukar göra läxor, sova...
10. Är du rädd för något, vad isånnafall? Nja, jag är typ inte rädd för något.
11. Tre saker du vill bli bättre på? Jag vil bli bättre på photoshop, skolan och att tjäna pengar. HEHHE.
 
1. Vilka bloggar följer du?
2. Vad har du gjort under jullovet hittils?
3. Favoritämne i skolan?
4. Hur ser det ut i ditt rum?
5. Vart går din drömsemester?
6. Vad brukar du äta till frukost?
7. Vad längtar du till?
8. Det bästa och sämsta med vintern?
9. Vilka låtar lyssnar du på?
10. Vad har du till höger om dig just nu?
11. Vad är du mest sugen på att äta just nu?
 
De jag utmanar är Evelina, Hannah, Frida, Carola, Alice, Svea, Meia, Sanna, Celina, Celine och Cassandra.
Jag tog några personer som kommenterat min blogg förr eller som jag känner. :) Jag vet inte riktigt hur många läsare de har men vissa av de har kanske fler än 200 läsare/dag.
 
 


The Christmas Bag: Lucka 22

I dagens lucka ska vi ge lite tips på hur du kan julpynta ditt rum! Lite synd att vi inte lade upp en sådan här lucka tidigare för den skulle passa bättre i början av december då de flesta ska julpynta rummen.
 
Jag älskar att trixa och fixa och julpynta rum! I år har jag faktiskt inte julpyntat så mycket. Det enda jag gjort är att ställa en ljusstake i fönstret och en ljusslinga runt fönster. Vet inte riktigt varför jag var så lat i år men jag ska i alla fall julpynta mer nästa år.
 
Mitt bästa tips för julpyntning: KOLLA DENNA VIDOEN! Man blir vara såå sjukt inspirerad! Hon har verkligen gjort det jättefint i sitt rum, allt kändes så smart gjort också!
 


Nytt i designen

Jag satte mig och fixade lite snabbt i designen och sedan publicerade jag den här på bloggen. Troligtvis kommer lite fler ändringar i menyn och headern är bara tillfällig.
 
Jag blir lite galen på att jag aldrig blir 100% nöjd med designen. ÅHÅÅ. Designen får väl va såhär ett tag tills jag fixat en om jag verkligen är nöjd med. Jag vill ha en enkel men speciell design som ändå sticker ut i mängden.
 


Snow

Hej mitt vinterland! Det är en massa snö där ute och det har varit en massa snö här i Piteå ett tag nu. Jag bestämde mig för att gå ut och fota en massa idag. Jag har inte fotat så mycket nu under vintern som på sommaren men det ska jag försöka ändra på. Visst är det mörkade och kallare men det ska inte sätta stopp för fina bilder, inte längre i alla fall!
 
Finns det någon som har några riktigt bra förslag på vad man annars kan fota under vintern? Jag försöker komma på bra saker men det går inte såå jättebra, heh.
 
 


The Christmas Bag: Lucka 21

I år kommer vi väl vakna, öppna paket och sedan åker vi till farmor och äter lunch. Efter det kommer vi åka hem och äta julmat då. I vanliga fall brukar vi äta julmat hos mormor men hon jobbar den här julaftonen. :/
 
Haha, jag skrev ganska kort men vi gör egentligen inget speciellt på julafton i vår familj.
 


Jordgubbar och sånt

Hej och förlåt! Jag har missat att lägga upp ett par julkalender-inlägg men jag har satt mig och gjort dem nu så ni hittar dem om ni bläddrar ner lite.
 
Jag ska sätta mig och fixa lite annat med bloggen nu! Jag håller även på med en liten fotobok som jag sedan ska beställa hem (jag gör den på en hemsida på internet och sedan kan man då beställe hem den).
 
Om det är något jag inte gillar med vintern är det att det är så mörkt hela tiden! Det går inte att fota! Det är årets mörkaste dag idag också förresten. Jag längtar lite till sommaren, då går det bättre att fota och det är varmt ute. Bilden är tagen i somras, gemigjordgubbarnutack.
 
 


The Christmas Bag: Lucka 20

1. Favorit julfilm? 
Hmm... ensam hemma är bra och Sunes jul är också bra. Jag har sett en massa bra julfilmer men jag vet inte vad alla heter, haha!
 
2. Favorit julfärg?
Vinrött, vitt, mörkblått och mörkgrönt :)
 
3. Är du uppklädd eller har du myskläder på julafton?
Jag brukar vara uppklädd.
 
4. Om du skulle köpa en julklapp till dig själv, vad skulle det vara?
Ett objektiv, converse. :)
 
5. Öppnar ni julklapparna på morgonen eller på kvällen?
På morgonen.
 
6. Har ni byggt pepparkakshus någon gång?
Ja, för något år sedan. :)
 
7. Vad ska du göra på jullovet?
Vara med kompisar och chilla. Ska försöka hitta på roliga saker istället för att sitta och ruttna hemma!
 
8. Kommer du sminka dig på julafton, i sådanna fall hur?
Ja, jag ska nog ha mascara, eyeliner och sedan ska jag även ha läppstift och ögonskugga (brukar aldrig ha det). Sen ska jag fixa naglarna också, jag ska nog lägga ut en bild på hur de blir!
 
9. Vad önskar du dig mest i jul?
Jag önskar mig mest pengar men sedan önskar jag mig också andra småsaker.
 
10. Favorit julnagellack?
Jag gillar glittriga nagellack! Sedan mörka färger. :)
 
11. Favorit juldoft?
Äppel och kanel, mmm!
 
12. Vad måste finnas på julbordet?
Förutom de vanliga sakerna som köttbullar och sånt så vill jag alltid ha någon omelett på julbordet.


The Christmas Bag: Lucka 19

Sedan önskar jag mig även smycken, gympakläder, mysiga tofflor, smyckeskrin, mysbyxor, fjärrutlösare och visibly clear produkter.


The Christmas Bag: Lucka 18T O R S D A G

Min torsdag: Vakna, skola, gå hem, sova.
Ähh, snart är det lov i alla fall. Jag har suttit länge och kollat igenom gamla bilder och redigerat en massa bilder. Jag ska samla ihop lite bilder och göra en fotobok av dem. Det är liksom mitt första år med systemkamera så jag har gått omkring och fotat en massa. Jag ska börja samla bilder i fotoböcker och sådant där nu.
 
Imorgon slutar jag klockan 12 och vi har inga vanliga lektioner. Så idag är alltså den sista jobbiga skoldagen på hela det här året!? Det är bara bra och bra och mera bra.
 


The Christmas Bag: Lucka 17

Jag hann inte göra lucka 17 igår så den får komma upp nu då. Jag lånade bilden från Matildas blogg, så tack för lånet! :)


Veckans blogg v. 51Ask.fm

"Luleå kommun har beslutat att blockera ut sajten Ask.fm från sitt nät. Detta efter att systematiska kränkningar och trakasserier upptäckts bland elever, sidan är blockerad på begäran av lärarna, enligt Anders Granström, IT-chef Luleå kommun."
 
Alltså guud! Jag blir sjukt ledsen när jag läser det här. Det finns folk som begått självmord pga. mobbning på (bl.a.) ask.fm. På ask är det så enkelt att fråga anonyma frågor. Det är så många personer som blir mobbade där. I Luleå har de blockerat Ask.fm. När lärarna började kolla igenom elevernas konton blev de chockade.
"Du är fet och äcklig", "häng dig!" och "du är en äcklig hora" fanns bland kommentarerna som lärare reagerade på. Men även värre kränkningar än så ska ha hittats.
 
Varför ska man ens skriva så till varandra!? Jag förstår inte alls meningen med att hålla på så utan någon anledning. Jag hade faktiskt ask förr fast jag har inte alls fått några elaka frågor (fast jag fick typ inga frågor, haha, bara frågor från kompisar). Till sist tog jag bort mitt konto. Jag blev bara SÅ SJUKT TRÖTT på ask. För det första: mobbning och kränkningar. Man kan klicka sig in på nästan vilket konto som helst och hitta en massa elaka frågor. För det andra, ser ni hur folk betér sig på ask.fm egentligen? Svarar öppet på frågor om sex, alkohol och skriver om andra killar/tjejer.
 
Ni borde läsa lite HÄR och HÄR (jag har tagit bilder och delar av texten från de sidorna också).
 
 


Snart julafton!?

O-M-G! Det är en vecka kvar till julafton. SPÄNNANADE!? JO!
Igår drog jag och mamma en sväng till DollarStore och stan och jag har köpt en massa julklappar. Nu har jag äntligen köpt klart alla julklappar (förutom till min 10-åriga brorsa...). Det känns i alla fall sjukt skönt!
Det bara två skoldagar kvar, sedan jullov! Jag har inga prov eller så att plugga till heller. På fredag får vi dessutom betygen, vilket känns.. jakkåKAGJK. Spännande.
 
Jag har planerat lite ändringar i designen också. ÄNTLIGEN har jag lyckats dela upp inläggen i boxar. Fast det har jag gjort på min designblogg, jag ska fortsätta fixa på den och sen kommer designen upp på min vanliga blogg då. Det kommer inte vara några större förändringar egentligen. Jag ska fixa lite i menyn och sedan ska jag byta ut lite bilder i headern.
 
 


Olgaotur

 


The Christmas Bag: Lucka 16

 


The Christmas Bag: Lucka 15

 
Idag ska vi då tipsa som hur du kan göra din design lite juligare. Jag kör då med TVÅ TIPS!
 
 
På http://www.count.nu/ kan du göra en nedräkning till julafton som du sedan sätter in på din blogg. Gå in fyll i rutorna och kopiera koden. Jag har gjort en egen kod som du kan få använda också:
<div><a href='http://www.count.nu' style='font: normal 18px/27px Verdana; color: #000;padding: 3px;background: #ffffff;text-decoration: none;'><script language='Javascript' src='http://www.count.nu/c.php?y=2013&m=12&d=24'></script> dagar kvar till julafton!</a></div>
Gå in på kodmallar och klistra in koden under  <div id="side">
Sedan är den bara att förhandsgranska och se så att det fungerade.
 
 
 
 
För att få fallande snö på bloggen ska du klistra in följande kod innan </head> i alla kodmallarna.
 
<script type="text/javascript">
Width =1300; // ange bredden på sidan som ska snöas in...
Height =3000; // ange höjden på sidan som ska snöas in...
Count =30; // antal snöflingor OBS! ange inte för stort antal!
MaxStep=3; // max steg i rörelsen
MinStep=1; // min steg i rörelsen
MaxFlake=10; // max storlek på snöflinga
MinFlake=4; // min storlek på snöflinga

PosX = new Array();
PosY = new Array();
StepX = new Array();
StepY = new Array();
StarSize=new Array();
for (i = 0; i < Count; i++) {
PosX[i] = Math.random()*Width;
PosY[i] = Math.random()*Height;
StepX[i] =MinStep+Math.random()* -MaxStep;
StepY[i] =MinStep+Math.random()* MaxStep;
StarSize[i]=MinFlake+Math.random() * MaxFlake;
document.write("<div id='Obj" + i + "' style='position:absolute; left:0px; top:-20px; z-index:10000; visibility:hidden; color:#fff; font-weight:normal; font-family:Verdana; font-size:"+StarSize[i]+"pt'>•</div>");
}
function animate() {
for (i = 0; i < Count; i++) {
PosY[i] += StepY[i];
PosX[i] += StepX[i];
document.getElementById("Obj"+i).style.visibility = "visible";
if (PosY[i] > Width || PosX[i] > Height || PosX[i]<0) { // starta om från toppen av sidan när mitten nås
PosX[i] = Math.random()*Width; ///2
PosY[i] = -20;
StepX[i] = MinStep+Math.random()* -MaxStep;
StepY[i] = MinStep+Math.random()* MaxStep;
}
document.getElementById("Obj"+i).style.top = PosY[i] + "px";
document.getElementById("Obj"+i).style.left = PosX[i] + "px";
}
setTimeout("animate()", 50);// hastighet
}
setTimeout("animate()", 1000);
</script>


Veckans läsare v. 50WantSaturday

Tjenare! Sorry för dålig uppdatering, nu ska jag verkligen skärpa mig! Nu när jag inte uppdaterat bloggen nåt idag undrar ni säkert vad jag gjort idag. Jag har inte gjort ett skit, vaknade sent och sen har jag suttit vid datorn/mobilen, ätit chips, legat och inte gjort nånting, följt med till ICA och lite annat. Alltså, vad gör jag med mitt liv egentligen? Imorrn ska jag ta mig upp ur sängen och städa rummet, duscha, och vadvetjag. Datorn ska jag gömma nånstans där jag inte hittar den och samma sak med mobilen. Haha, fattar inte varför jag dras till mobilen och datorn hela tiden, det förstör ju mina dagar liksom.
 
Tack för mig, typ tråkigaste inlägget någonsin men ähhh. Nu ska jag lägga mig och läsa lite och fortsätta med mitt chipsätande. Sen borde jag lägga mig och sova så jag över huvud taget orkar kliva upp imorgon, godnatt!
 


The Christmas Bag: Lucka 14The Christmas Bag: Lucka 12

I dagens lucka ska vi skriva om juliga recept. Istället för att skriva ner recepten på min blogg har jag lite bilder här nedanför på saker du kan baka, klicka på bilden för att komma till receptet!
 
 
 


Katt på vinden...

Idag när jag kom hem från skolan klättrade en katt upp på vinden med hjälp av en stege. Stackarn! Jag har försökt få den men det går inte så bra, heh. Har typ aldrig bärt en katt förut... den sitter där och jamar en massa.
 
Japp, ett mycket intressant inlägg direkt från min mobil.   
 
 


Veckans läsare v. 50The Christmas Bag: Lucka 11

 


Veckans läsare v. 49

Haha, det här inlägget borde ha kommit upp i söndags,,, heh.


The Christmas Bag: Lucka 10

 


Kompisar & sånt

Hej! Jag har inte bloggat nåt då jag varit med kompisar hela helgen. Jag tänkte nu skriva ett inlägg om vad jag gjort och sånt. Idag var jag ledig från skolan, det var inte skola idag då det var en lovdag eller nåt. Sjukt skönt att vara ledig! På måndagar slutar vi tio i fyra så jaaa... Jag och en annan kompis sov i alla fall över hos Hannah och vi hade kul! Vi åt en massa snacks och sånt. Sedan åkte vi då på stan idag. 
 
Jag ska börja blogga från mobilen. Kvalitén på bilder osv. blir inte så bra från mobilen men ändå, jag tar mer kort på mobilen än systemkameran så jag kommer kunna lägga ut en massa bilder hela tiden då. Det här inlägget är gjort från mobilen. :)
 
Jag har inte gjort veckans lördagsgodis och luckorna så jag ska försöka göra dem senare. Imorgon ska jag nog sätta mig ett par timmar och fixa saker till bloggen, det tar faktiskt väldigt långt tid att göra inlägg. 
 
 


The Christmas Bag: Lucka 8

 


The Christmas Bag: Lucka 7

 


Christmas inspirationThe Christmas Bag: Lucka 6Terrible Christmas Present

HAHA! Här är en liten video där föräldrarna ger sina barn en dålig julklapp. Något som barnen inte alls vill ha alltså, som en halväten smörgås. Se hur barnen reagerar, det är många som blir sura eller ledsna.
 


The Christmas Bag: Lucka 5

Dagens lucka innehåller en massa jullåtar. För att få den där julkänslan måste man ha musik ju. Här nedanför har jag samlat en massa bra jullåtar som jag tycker ni ska sätta er och lyssna på nu. Om du klickar här kommer du till en spellista med en massa bra jullåtar ocksåå.
 


Veckans läsare v. 49

 


The Christmas Bag: Lucka 4Workout outfit

 
Jag har sagt att jag ska börja blogga lite om träning men jag har helt glömt bort det! Nu satt jag mig och knåpade ihop en riktigt snygg träningsoutfit. GE MIG!


The Christmas Bag: Lucka 3

Vinnaren presenteras den 8:e december!


Resten av året

Alltså tänk att det nu är DECEMBER!? Snart är det 2014! Jag satte mig och gjorde en liten bild på hur resten av dagarna av 2013 ser ut. Jag har inte direkt tagit med allt som händer men jaaa.
 
Som ni ser hade jag franskaprov idag. Det gick ganska bra ändå. På måndagar slutar vi 15.50 och det är ganska sent och blää, jag hatar måndagar. Fast nästa måndag är jag ledig från skolan (lovdag) och måndagen efter det är det mentorsdag så vi slutar kl. 13.30. Så det är riktigt bra!
 


The Christmas Bag: Lucka 2

 


Veckans läsare v. 48The Christmas Bag: Lucka 1

 


December

Det är den 1:a december idag! Jag tycker inte om vintern direkt då det är så kallt men jag älskar julen. Julen är så himla mysig! Jag har sett första avsnittet av julkalendern nu, jag måste få upp julstämningen nu juuu.
 
Idag ska jag fixa med en massa saker till bloggen. En ny design kommer upp och så kommer den första luckan av TCBs julkalender upp. Jag ska blogga riktigt mycket under december.
 
Nu är den nya designen uppe, vad tycker ni?