Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. J U L I A -

Pite havsbad

Hej! Hela dagen har jag tillbringat på Pite havsbad, äventyrsbadet.
Det var grymt länge sedan jag var där, men det är otroligt kul!
 
Där finns en "space bowl", eller den kallar jag för det mesta toaletten! Det är den på bilden.
Haha, jag älskar toaletten!
 
Vi träffade Felix från klassen och hans kompis. Hans kompis är inte från klassen utan en annan klass i skolan.
Vi är klass 6D och han andra går i klass 6C.
 
Kvällen blir med Linnea (okidokilinnea.blogg.se) och Hannah! Vi ska ha det superskoj och kolla på film, antingen modig eller lol, kanske båda till och med? Plus en massa andra saker! Linnea är redan här men Hannah kommer vid nio!
 
Filmen modig, eller brave då finns redan upplagd på swefilmer.com! Jag älskar den sidan, man kan se filmen modig online där! Awesome!!
 
Byebye, nu ska vi hitta på något.


Franska

Hej! Idag har det varit franska i skolan! Yay, det är så otroligt kul!
Vi har en väldigt bra lärare och det är alltid kul med nya språk. Fast engelska är inte riktigt kul kanske... hur som helst.
 
Jag har varit i Franskrike förr, när man tänker på Frankrike kommer eiffeltornet och Paris upp i huvudet kanske. Men det är så mycket mer.
Jag menar, där finns disney land och ett hotell som heter Santa Fe. Eller ja, det finns jättemånga hotell där men vi bodde just på Santa Fe och det var ett jättebra hotell! Fast det var väldigt varmt när man skulle sova. På frukosten fick man ta hur många små nutellaburkar man ville! Ååååh, jag blir så sugen på nutella nu!
 
Disneyland i Paris var också grymt kul! Min favorit ber- och dal bana kallade vi/hette kanonkulan. Haha, ni skulle vara ha sett den! ÅÅåååh, nu saknar jag verkligen Frankrike.
Dessutom var vi ju uppe i Eiffeltornet.
 
På frukosten typ, var det en kvinna som kom fram till mig och skällde ut mig på franska. Jag förstod inte ett ord av vad hon sa. Jag sa bara "ööh..." och gick iväg.
Men annars är fransmän väldigt trevliga också.
 
Jag ångrar inte mitt språkval.


Naglar

Åh, gud vad jag vill fixa mina naglar nu! Haha, har kollar lite på bilder.
Hmmm... vad skad jag göra för naglar då?
 
Jag tror att jag har en liten idé, hehe.


Chokladbollar

Hej! Nu ska jag dra igång med att baka, wiho!
Denna gången blir det en massa chokladbollar, jag önskar att jag kunde visa bilder men usb-sladden till kameran fungerar ju inte. Jag ska fixa det snart. Haha.
 
Nomnomnom, chokladbollar som är så goda. <3
Jag kan ju alltid lägga upp receptet, det gör jag sen någon gång. Typ imorgon, jag gör faktiskt inte som vanligt just nu, utan godare! Moho!


Tandläkaren

Hej hopp! Efter skolan blir det tandläkaren som gäller. Usch, jag hatar när de petar i min mun, uhuugh. Vi får se vad som händer med mina tänder i alla fall, hoppas de har uppfunnit en ny manick som man stoppar i munnen så att tänderna blir perfekta. hehehehe.
 
Jag hatar mina tänder! Alldeles snea och galna.
 


Bloggen är i era händer

 Godmorgon! Idag har jag en liten fråga.
Vad vill du läsa om på bloggen?
 
Jag menar, jag älskar att åka longboard, spela sims, rita... men just nu vet jag inte riktigt vad ni vill att jag ska blogga om. Kanske något nytt? Kanske jag ska blogga mer om mode eller outfitbilder?
 
Nu är bloggen i era händer! Vad vill ju läsa om här då? Alla förslag är välkomna och skrivs upp och besvaras senare! Jag ska satsa lite mer på bloggen nu och försöka fixa min kamera och sådant.


Jumpsuit/ziperall

 Tjenare! Haha, det är alltid lika mysigt att krya in i sin jumpsuit på kvällen då regnet bara... regnar. Haha. Jag har en brun och mysig, mörkare brun är en så mysig färg. Det är ju inget färgglatt på den direkt, och jag om är så färgglad! Haha. Fast den är så mysig så ^^
 
Den är köpt från ziperall.se
Det heter ziperall men man kan även säga jumpsuit, jag föredrar jumpsuit då det låter jumpigt och mysigt! Haha.
 
Jag vet, jag tänkte skriva om något.. speciellt. Jag tänkte mig ett helt eget inlägg för det men jag kan inte hålla mig! Hur som helst så har jag äääännntligen en ny cykel! Yippiyeay! Den får ni se senare. På något sätt måste jag nu ta en bild på den ju, annars är det slut med mig. Fomwrom.
 
Självklart är det inte jag på bilderna


Trött

 Åhå, jag är såå otroligt trött och har ett stort sår på knät och armbågen. Jag orkar inte förklara. Det regnar en massa ute. Jag är inte direkt på blogghumör kan man säga och har ingen inspiration till att blogga. Idag blir det 1-2 inlägg i alla fall.
 
Fast jag har lite bra nyheter också! Okej, jag kan lova att det blir 2 inlägg idag, jag kom plötsligt på en lite viktig sak att blogga om som jag inte kan skriva här... mwihihi! Kanske det till och med blir 3 inlägg?
 
Jag kan fortfarande inte överföra bilder från kameran till datorn, åhh. Jag ska verkligen försöka fixa till det! Annars åler jag raka vägen till någon affär och köper en ny! Fuu!
 
En annan sak som är bra är att vi har glass, moho!
 


Loppis

 
Nu åker jag och min lillebror på loppis! Yay!
Tanken slog bara till i mitt huvud, det är lördag och varje lördag är det loppis i badhusparken.
Vi cyklar dit, de brukar sälja varma chips och godisremmar också! Nomnomnom, såklart vi ska dit! Dessutom kanske jag hittar något fynd. Jag älskar loppisar.
 
Jag kollade på datorn om det ens var loppis idag, och det var säsongsavslut idag! Alltså sista dagen i år eller något! Guud vad tur vi har.
 
Loppisen är från klockan 10 till 2, jag ska snabbt proppa i mig en smörgås sedan åker vi.
Min usb-kabel till min kamera vill inte fungera, buhu. Men annars får det väll bli mobilbilder eller vad som helst. Bilder mååste jag ju få med i bloggen! Särskilt nu efter en loppis.
 
Tjohej! Nu åker vi!