Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. J U L I A -

Glad halloween!

Har inte orkat uppdatera så mycket. Mitt sims fungerar inte (Fast det fixar jag på Fredag), men det är ju haloween idag! Jag är hungrig och sitter och ritar Pumpansikten på mandariner, sen äter jag upp dem. haha... evil.
Jag har förresten ritat en massa.
 
 


Neeej!

Nää, nu blir jag verkligen sur!
Mitt sims fungerar inte riktigt, när jag startar det kommer det upp "Sims3Launcher har slutat att fungera". Jag blir hjghslgjshd galen.
Jag ska sitta ett tag och försöka fixa det.


Solsidan

Haha, jag tänkte ju gå och duscha och ha spakväll men då börjar solsidan!
Tur att det började, då missade jag inte det i alla fall.
 
Ja, ja, nu är det solsidan, ska sätta mig och se det och sen duscha och spa och blablabla... haha.Design under vintern?

Jag har suttit och klurat ut en liten vinterdeisgn. Jag kommer bara att ha den över vintern, sedan byter jag tillbaka till den jag har.
Jag byter snart, innan halloween! Jag vet inte vilken jag gillar mest av den jag har nu och den nya.
 
Igår bakade jag kladdkaka med Hannah! Skojsigt! Den blev i alla fall hur god som helst.
Jaa... idag är det hur som helst disco. Vår klass ska då ha ett disco för att tjäna lite pengar till klasskassan. Det ska bli väldigt kul med disco! Yahay! Jag och min kompis ska stå i entrén i kanske en halvtimma av discot, resten av tiden ska vi dansa loss!
 
Efter skolan ska jag och Hannah fixa till o
Har får ni en liten tjuvtitt på den... i alla fall färgerna! ♥
 
 
 
 


Hittat en massa pengar!!

Haha, jag råkade hitta denna bild på facebook. Hahahaha, den stämmer verkigen in.
 
Igår när jag tog fram min vinterjacka hittade jag två tjugolappar, tre tior och en femma i fickan plus en massa tuggummin! Haha, jag blir typ helt överlycklig.
 


Vinter!

Åhh... varför ska det blir vinter? Jag hatar kyla, snö och allt som är kallt! Förutom glass och sådant förstås. Hur som helst så blir jag bara så deppig när det börjar bli vinter och höst och blääh. Särskilt nu, jag kommer ju inte kunna åka longboard på vintern heller.
Jag får lust att lägga mig i sängen och sova hela vintern. Fast jag kanske kan vakna någon gång och blogga, äta godis, rita och sådant kul, men ut vill jag ju inte gå!
 
Fast jag tänker alltid så negativt när det gäller vinter och höst, men nu ska jag tänka lite positivt. Jag ska nog gosa in mig i mysiga och varma tröjor och köpa en massa fina vinterkläder.
Det som gör mig lite glad är då kläder oc sådant! Nu ska jag köpa några nya vinterskor, kläder och lite annat smått och gott! Jag ska pyssla om mitt rum och byta mot lite mörkare färger.
Sedan är det snart julafton, och jag ska ha en liten spadag (hemmaspa) varje söndag. Ha hårinpackning, ansiktsmask, krämer, bada spabad/bubbelpool, ta en varm dusch och fräscha upp mig. Det är alltid så mysigt med sådant, troligtvis gör jag det nog några fler gånger i veckan ändå, kanske inte allt men ibland kanske jag har hårinpackning eller badar spabad någon annan dag. Självklart duschar jag ju också andra dagar!
 
Nu har jag börjat gilla varm choklad ganska mycket, förr var det inte favoriten då den är för varm. Fast nu ser jag inte så många fler mysiga saker än att fixa några smörgåsar, lite varm choklad och sätta sig och chilla framför en film i det varma huset. Myys!
 
Åh, dessutom blir det så fint där ute när snön faller ner, då det som glittrar över hela vägen och träden täcks av snö och blir ... ja, alldeles vita!
Kan det bli bättre bilder då? Det kan ju blir fina bilder på sommaren med alla blommor, men hur fina bilder blir det inte med snö heller då?
 
Epicfaiil/moa har dessutom en massa bra tips och jag blev verkligen glad när jag läste hennes tips, kolla det här: http://werun.se/moa/2012/10/17/mina-basta-host-och-vinter-tips/#comments