Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. J U L I A -

The Vampire Diaries

Har börjat se världens bästa serie! Åh, jag älskar att se serier, jag gillar också pretty little liars men nu började jag se the vampire diaries och jag älskar det!
Om du vill se det gratis och lagligt finns det på swefilmer.com.
 
Åh, det är sjukt spännande! Försöker att inte se för många avsnitt, haha! Då tar det ju slut för fort. Jag följer sjukt många serier, ska nu se Portkod 1321.
Har bara sett 1 avsnitt av the vampire diaries idag, jag brukar se minst 2. Haha, det är lika bra, det!
 


Jul & mys!

Jag längtar tills den 1:a december! Det är på lördag. Åhåhåh, då börjar tv-kalendern och det blir liksom... julfeeling. Jag älskar julen, det är så mysigt då! Annars hatar jag vintern och snö. Snön är så kall, brrr! Fast den är ju fin också. Hur fint är det inte när hela världen (okej, kanske typ Sverige...) blir vit?
Jag ska julpynta i mitt rum och få det superdupermysigt! Längtar till julafton, jag har endast en sak på min önskelista. Det är ett husdjur. Jag vet inte om ni tycker att det verkar lite men ett husdjur kan kosta mer än ett vanligt paket och sedan så är det också tillbehör till den.
 
Idag började det snöa en massa i Piteå! Det har snöat förr och då blev jag inte glad, usch, det är ju så kallt med snö! Just nu tycker jag att det är bra om det börjar snöa lite nu, jag kan ju ändå inte åka longboard och sådant, de har grusat vägen.


Before I die från weheartit