Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. J U L I A -

En massa nödvändigheter

Idag efter skolan har jag bara gjort massa nödvändiga saker som att städa, plugga och duscha. Vi har prov på fredag och nu har jag, med musik i hörlurarna, skrivit upp allt man behöver veta inför provet.
 
Nu ska jag fortsätta plugga lite och sedan ska jag försöka lägga mig tidigt ikväll. Imorgon har stan öppet länge då det är tjejkväll där så jag och mina kompisar ska ju troligtvis dit. :)
Mikael

Tjena, vilken snygg blogg du har Julia!

Jag hoppas det är okej att jag skriver detta här men jag undrar ifall du är intresserad av ett modeforum där man kan diskutera allt mellan himmel och jord som rör mode? Tanken är att hjälpa bloggare och andra med hemsidor att synas mer utan att behöva betala pengar. Eftersom vi har en hel del besökare så får man automatiskt fler läsare till sin sida om man gör bra inlägg, dessutom är man delaktig i en rolig gemenskap med likasinnade. Vi erbjuder också rabattkoder från välkända e-handlare, event, stylingtips och mycket mer. Om du bara vill läsa inlägg och inte bli medlem så är det helt ok men du får gärna visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet.

Se vad Modekampanj är: https://www.youtube.com/watch?v=nBwx12jk-wg
Se hur man blir medlem: https://www.youtube.com/watch?v=q-VevF_E_iM

Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta. Ha en fin dag! / Tack och kram från Mikael


Blogg: http://forum.modekampanj.comNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: