Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info. J U L I A -

Känner du dig nere idag?

*Ta en dusch och/eller ha spa. Om jag vaknar och är på dåligt humör blir jag helt klart på bättre humör efter en varm, skön dusch. När man nu ändå är igång med att fräscha upp sig kan också ta fram lite ansiktsmaskar och kanske fixa naglarna. Efter att man gjort det känner man sig helt klart fräsch och glad!
 
*Baka eller fixa något gott att äta. Varför inte göra en kladdkaka eller en enkel smoothie? Om det är lunchdags kan man också göra en supergod lunch! Man blir ju alltid gladare med lite mat i magen.
 
*Se en film eller tv-serie. Om du tänker på något speciellt som gör dig ledsen är det bäst att slå på någon bra film eller tv-serie, eller kanske läsa en bok? Då tänker man mer på vad som händer i filmen/boken/tv-serien istället.
 
 
Igår var jag gode så sur, jag satt nog mest hela dagen framför mobilen och hade verkligen inget att göra. Haha! Idag är jag i alla fall på bra humör, jag vaknade redan halv 9 och sedan har jag ätit god frukost och fotat.
Jennifer

Hej, jag undrar ifall ni i TBC har tagit en paus. Älskar att komma in på era bloggar och se look alike och gissa godiset men har inte sätt de på ett tag så undrar lite vad som har hänt :) Aja du har en super fin blogg och tycker dina bilder är himla fina :D!


Blogg: http://smilili.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: